dimecres, 27 de juny del 2012

*___*

  


Ooooh!!! Avui estic súpercontentaa!!! :D :D :D
Resulta que per una d'aquelles casualitats de la vidaa he descobert que faran una peli del meu llibre preferit: ROIG ROBÍ!! Buenuu a mi m'agrada més VERD MARAGDA, però ve a ser el mateix perquè és la mateixa saga xD.
Ajajaj i en veure els actors, ooh, per favor, estava enamorada del personatge d'en Gideon (només al tercer llibre perquè als dos primers és un imbècil integral...) i ara tbee estic enamorada de l'actor, Jannis Niewöhner!! *___*
L'estrenaran segurament per Setmana Santa de l'any que ve (ja ho sé, falta molt de temps, però jo no dormoo pensant en en Gideon:) ), però clar com que és alemanya, potser tardarà encara unes setmanes més a arribar a Espanya..
De moment, us vaig preparant, per si algú no s'ha llegit aquests llibres tan fantàstics, copiaré el text de darrere:


Roig Robí: De vegades és una bona creu pertànyer a una família amb tants misteris! Almenys, això és el que pensa la Gwendolyn, una noia de setze anys, fins que un dia, sense saber com, es troba al Londres del penúltim tombant de segle. I llavors descobreix que ella és precisament el misteri més gran de tota la seva família. La Gwen anirà amb peus de plom per a acostumar-se a la seva nova condició de viatgera del temps, però s’adonarà, massa tard, que enamorrar-se a cavall entre dues èpoques pot complicar-li la vida de mala manera!


Blau Safir: Anar-se'n al passat quan t'acabes d'enamorar potser no és una bona idea. Això és el que pensa la Gwendolyn, de 16 anys, que acaba de descobrir que pot viatjar en el temps. Al capdavall, en Gideon i ella tenen molts altres problemes. Per exemple, salvar el món. O aprendre a ballar el minuet (cap de les dues coses no és gens senzilla!). Quan en Gideon, a més, comença a comportar-se de manera enigmàtica, la Gwendolyn té clar que ha de dominar definitivament les seves hormones. Si no, no en resultarà res, d'aquest amor més enllà del temps!

Verd Maragda:  Què fas quan et trenquen el cor? Telefonar a la teva millor amiga, menjar xocolata i donar voltes a la teva desgràcia durant setmanes. El mal és que la Gwendolyn, una viatgera en el temps a contracor, necessita les energies per a coses ben diferents: per exemple, per sobreviure. El comte de Saint Germain, un home enigmàtic, ha teixit fils en el passat que han esdevingut una xarxa perillosa en el present. Per seguir el rastre del secret, la Gwendolyn i en Gideon, amb o sense mals d'amor, no solament hauran de ballar junts un minuet en un ball vertiginós del segle XVII, sinó que aniran d'aventura en aventura a través de totes les èpoques.




Què? Us sembla interessant?? Enserioo a mi em van encantar:) Més endavant faré alguna entrada més currada. Opineu plis!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada