dissabte, 14 d’abril del 2012

100 anys del Titànic

I de nou, aquí. Dia 14 d'abril. 2012. Aquesta nit farà exactament 100 anys que es va enfonsar el Titànic.
Us imagineu? Gent que es va gastar tots els seus estalvis, ho va vendre tot per aconseguir un bitllet en "el vaixell més segur del món", per anar a Amèrica a començar una nova vida. I per un seguit de causes, el vaixell xoca amb un iceberg i s'enfonsa.
De fet, diuen que hi havia un vaixell a prop que va rebre l'avís de que s'havia d'evacuar tothom i que el vaixell s'enfonsaria, però es van enfadar, i aquell vaixell no va anar a ajudar. També diuen que si no haguessin girat, si haguessin agafat el cop pel davant, s'haguessin inundat menys cambres, i el vaixell hagués seguit navegant, amb problemes, però hagués seguit. En canvi, el capità va manar girar, l'iceberg va destrossar tot el lateral del vaixell, i es va inundar gairebé tot.
El que sí que és veritat és que molta gent va creure que el vaixell no s'enfonsaria i no va pujar als bots, per tant es van salvar moltes menys persones de les que haurien pogut.
Així que aquesta nit, molta gent pensarà en el Titànic, i, si us plau, només demano un pensament especial per aquells músics que van seguir tocant fins al final. Fins al final del final. (L)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada